De vruchtbaarheids app heet My Pregnancy Wish en is te downloaden voor op je smartphone.

Elke vrouw is uniek en heeft daarom ook haar eigen cyclusduur. Werk aan je vruchtbaarheid door deze te leren kennen.

Door je gegevens in te vullen in de My Pregnancy Wish app kun je je vruchtbaarheid berekenen. Deze vruchtbaarheid berekening zal worden gemaakt op basis van je cyclus gemaakt worden. Aan de hand hiervan kun je elke dag in de vruchtbaarheid app zien in welke cyclusfase en cyclus dag je zit, wanneer je vruchtbaar bent en wat je lichaam nodig heeft voor een perfecte voorbereiding voor een zwangerschap. Je cyclus bestaat namelijk uit 4 fases. Tijdens elke fase is ons lichaam keihard aan het werk voor het behalen van haar doel, het doel is zwanger worden. Als het lichaam niet de juiste voedingsstoffen heeft of binnenkrijgt gaan de stappen om vruchtbaar te raken moeizamer. Wanneer er flinke tekorten zijn, kan het lichaam het ‘zwanger worden’ proces zelfs stil laten vallen, waardoor een zwangerschap niet kan ontstaan of kan falen.

In de app wordt in elke fase verteld waar je lichaam mee bezig is of mee bezig gaat zijn. Daarnaast kun je duidelijk lezen en wat het nodig heeft d.m.v. een adviesmenu, tips & tricks en recepten die je kunt gebruiken om je vruchtbaarheid te verbeteren. De ingrediënten van dit menu zijn gebaseerd op de behoeftes van het lichaam. Alle benodigde vitaminen en mineralen die je lichaam op dat moment het meeste nodig heeft  om zwanger te worden zitten erin verwerkt. Door volgens je eigen cyclus te eten en te leven ondersteun je je lichaam op de beste mogelijke manier. Wanneer je alleen maar supplementen inneemt wordt het lichaam lui en stopt zelf met het produceren van benodigde stoffen. Bovendien wordt vitamine uit voeding vele malen beter opgenomen in het lichaam, waardoor je lichaam hier gelijk op kan anticiperen voor het beste resultaat.

Voorbeeld van de eerste fase;

Voor de menstruele fase is het belangrijk dat het lichaam de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt voor de volgende factoren:

  • Het rijpen van een vruchtbare eicel
  • Kwaliteit van een vruchtbare eicel
  • Het ontgiften van het lichaam
  • Het afdrijven van vochtophopingen in het lichaam
  • Het bevorderen van de energieproductie
  • Het aanmaken van rode bloedcellen

De vitaminen en mineralen die een positieve invloed hebben op deze factoren zijn gecombineerd en vertaald naar gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Dit wordt gedaan voor alle vier de fases in de app.

Naast het vruchtbaarheidsdieet vind je  in de app waardevolle informatie over de ananas, de innesteling, de koude baarmoeder en alles over het verbeteren van de zwemmers van uw partner.

Voor vrouwen wiens menstruatie erg lang op zich laat wachten heeft bieden we de hormoonbalansthee aan. Deze thee helpt de menstruatie op te wekken, door het terug in balans brengen van je hormonen. De cyclus begint bij de eerst dag van de menstruatie. Er moet altijd eerst een menstruatie plaatsvinden voordat er een zwangerschap plaats kan vinden.

De app is uitgebracht voor zowel Android als Apple toestellen.

Voor Apple
Voor Android

Recent Posts
0