De app heet My Pregnancy Wish en is te downloaden op je smartphone. De app is uitgebracht voor zowel android als Iphone.

Voor Apple
Voor Android

Elke vrouw is uniek en heeft daarom ook haar eigen cyclusduur. Door uw gegevens in te vullen wordt een berekening van uw cyclus gemaakt. Aan de hand hiervan kunt u elke dag op de app zien in welke cyclusfase en cyclusdag u zit en wat uw lichaam nodig heeft voor een perfecte voorbereiding voor een zwangerschap. Uw cyclus bestaat uit 4 fases, elke fase is het lichaam hard aan het werk voor het behalen van haar doel. Als het lichaam niet de juiste voedingsstoffen heeft/binnenkrijgt gaan de stappen moeizamer of valt het stil waardoor een zwangerschap kan falen.

In de app wordt in elke fase verteld waar uw lichaam mee bezig is en wat het nodig heeft d.m.v. een adviesmenu, tips en trics. De ingrediënten van dit menu zijn gebaseerd op de behoeftes van het lichaam. Alle benodigde vitaminen en mineralen die uw lichaam op dat moment het meeste nodig heeft zitten erin verwerkt. Door volgens uw cyclus te eten en te leven ondersteunt u uw lichaam op de beste mogelijke manier. Wanneer je alleen maar supplementen inneemt wordt het lichaam lui en stopt zelf met het produceren van benodigde stoffen. Bovendien wordt vitamine uit voeding vele malen beter opgenomen in het lichaam, waardoor het lichaam hier gelijk op kan anticiperen voor het beste resultaat.

Voorbeeld van de eerste fase; Voor de menstruele fase is het belangrijk dat het lichaam de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt voor de volgende factoren:

  • Het rijpen van de eicel
  • Kwaliteit van de eicel
  • Het ontgiften van het lichaam
  • Het afdrijven van vochtophopingen in het lichaam
  • Het bevorderen van de energieproductie
  • Het aanmaken van rode bloedcellen

 De vitaminen en mineralen die een positieve invloed hebben op deze factoren zijn gecombineerd en vertaald naar gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Dit wordt gedaan voor alle vier de fases in de app.

Naast het fertiliteitsdieet vind u in de app waardevolle informatie over de ananas, de innesteling, de koude baarmoeder en alles over het verbeteren van de zwemmers van uw partner.

Voor vrouwen wiens menstruatie erg lang op zich laat wachten heeft bieden we de hormoonbalansthee aan. Deze thee helpt de menstruatie op te wekken, door het terug in balans brengen van je hormonen. De cyclus begint bij de eerst dag van de menstruatie. Er moet altijd eerst een menstruatie plaatsvinden voordat er een zwangerschap plaats kan vinden.

Recent Posts
Contact

Not readable? Change text. captcha txt
0