Over Ons

H

et is voor steeds meer stellen een uitdaging geworden om op een natuurlijke manier zwanger te worden. Ons eetgedrag heeft een grote invloed op onze hormonen, lichaamsprocessen, kwaliteit van de cellen, het sperma en algehele gezondheid. Mede door ons haastige bestaan is het daarom geen verassing dat er nog nooit zoveel onvruchtbaarheid in de wereld  is geweest als nu.

Nadat zwanger worden bij ons niet vanzelf ging ben ik mij gaan verdiepen in; Wat het lichaam nodig heeft om op een snelle en gezonde manier zwanger te worden. Elke cyclusweek is je lichaam hard bezig met de voorbereidingen op een eventuele zwangerschap. Om  de slagingskans op een zwangerschap te vergroten is het van groot belang dat je de juiste vitamines op het juiste moment binnenkrijgt en dat deze ook goed opgenomen worden. Het is een feit dat de vitamines uit voeding beter worden opgenomen in het lichaam dan vitamines uit een supplement. Om dit niet te ingewikkeld te maken voor iedereen heb ik een app ontwikkeld waarin elke dag zal staan bij welke maaltijden, dranken en snacks jij baat zal hebben en wat die voedingsstoffen doen. Voor cyclusdag 9 zal bv. een gerecht gecreëerd zijn die goed is voor: De kwaliteit en het rijpen van de eicel, de eisprong, hoge ovulatiecapaciteit en goede dikte baarmoederslijmvlies. Hier is je lichaam mee bezig en door te voeden met de juiste vitaminen en mineralen ondersteun je het proces.

Het vruchtbaarheidsdieet i.c.m. geneeskrachtige kruiden, tips & trics voor de innesteling en nog meer belangrijke informatie, zijn te vinden in de Pregnancywish app. Er wordt een eenmalige bijdrage gevraagd van € 2,99. De updates van o.a. nieuwe recepten en belangrijke tips & trics zijn uiteraard gratis.

Dit is nog niet alles, want hier ben je ook op het juiste adres voor een fertiliteitsmassage en plan van aanpak voor een perfecte voorbereiding op een zwangerschap voor zowel zwanger worden op de natuurlijke wijze als in een gestimuleerd traject.

In een mooie samenwerking met Korrel&Kruid kunnen wij nu echt een totaalpakket aanbieden voor de optimale slagingskans van een natuurlijke zwangerschap of ter ondersteuning bij een traject. Korrel&Kruid is gespecialiseerd in o.a. het samenstellen van kruidenmengsels, honingmengsels voor de man en vrouw die de vruchtbaarheid sterk kunnen bevorderen, de hormonen stabiliseren en de innesteling stimuleren. Tevens worden er gepersonaliseerde pakketten samengesteld indien de behoefte daar is. Deze producten zijn voor MyPregnancyWish ontwikkeld door Korrel&Kruid en zijn te vinden in zowel onze webshop als in die van Korrel&Kruid.

img-20180327-wa0055
Contact

Not readable? Change text. captcha txt
0

Boven de € 75,- gratis verzending in Nederland Sluiten